Ultima actualizare: August 2018

SC PostModern SRL cu sediul Strada 31 August 1989 91, Chisinau 2001, Moldova, reprezentata online prin intermediul site-ului web ecocasainteligenta.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal.

Folosirea site-ului web ecocasainteligenta.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

SC PostModern SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe la nevoie, temporar sau permanent, serviciile prezentate clientilor prin intermediul site-ului web ecocasainteligenta.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

SC PostModern SRL nu se declara raspunzator legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web ecocasainteligenta.ro.

Informam pe aceasta cale ca in caz de necesitate putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

SC PostModern SRL va face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului web ecocasainteligenta.ro si incerca sa corecteze erorile cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Continutul prezent pe site-ul web ecocasainteligenta.ro apartin SC PostModern SRL si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro sau folosind formularul de contact.

Categories
  • Nicio categorie
Recent News