Sisteme de incalzire

Realizam proiecte adaptate necesitatii fiecarui client in parte. Prin materialele de calitate folosite si o proiectare bine conceputa reusim sa garantam functionarea sistemului de incalzire la parametri maximi. Toate proiectele noastre includ selectia echipamentului potrvit necesitatii clientului, specificatia acestuia, selectia materialelor folosite, schema de conectare a radiatoarelor si schema axonometrica.

Audit si mentenanta

Va recomandam sa ne contactati pentru a stabili un audit, prin care sa verificam deficientele, uzura, defectele sau alte probleme ale echipamentului de incalzire utilizat. Eliminarea neconcordantelor contribuie la reducerea semnificativa a facturilor lunare si imbunatateste eficienta echipamentului.

Solutii de incalzire

• Centrale termice
• Instalatii de incalzire
• Incalzire in pardoseala
• Tuburi radiante
• Panouri solare
• Pompe de caldura

Montaj

Montajul sistemului de incalzire cuprinde 4 etape principale: pregatirea spatiului unde urmeaza instalat, instalarea echipamentului, conectarea elementelor intr-un sistem unic si nu in ultimul rand verificarea functionalitatii acestuia. Montajul va fi realizat de catre tehnicieni cu experienti in conformitate cu proiectul aprobat.

Oferim servicii complete de proiectare, instalare si mentenanta pentru orice sistem de incalzire si cel mai bun echipament la un raport optim calitate-pret de pe piata. Lucrarile efectate de noi sunt garantate.

sisteme de incalzire
sisteme de incalzire economice
save-energy-spacer

Contactati-ne la numarul de telefon 0726 001 350 sau folosind formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre costuri si beneficiile sistemelor de incalzire.