Automatizarea si controlul cladirilor

Realizam si montam pentru clientii nostri sisteme de automatizare si control pentru cladiri, case rezidentiale, constructii industriale si comerciale. Locatia si montajul corect al echipamentului face posibila obtinerea unor rezultate de management bune, contribuind si la buna functionare a acestora.

Scopul unui astfel de proiect este automatizarea cladirii in totalitate sau pentru fiecare incapere in parte, precum si a automatizarii proceselor de productie. Sistemele de tip casa inteligenta va permit sa automatizati si sa controlati majoritatea proceselor obisnuite din uzul casnic.

Pentru a verifica parametrii de functionare al echipamentului instalat, evaluarea performantei acestuia si starea tehnica este nevoie de un audit. In timpul auditului se vor verifica procesele de automatizare tehnologice si automatizarea sistemelor de alimentare cu apa, incalzire sau de canalizare.

Sistem de management si automatizare cladiri

Instalarea sistemelor de automatizare si control se efectueaza de catre ingineri cu experienta in conformitate cu specificul spatiului echipat.

Este recomandata intretinerea periodica a acestor sistemelor automate folosind mijloace specializate de control realizam si verificarea parametrilor echipamentelor privind conformitatea standardelor tehnice si operationale.

automatizarea si controlul cladirilor
sistem de management si automatizare cladiri
ecosave

La nivel mondial 42% din energia mondiala este folosita in cladiri si peste 50% din energia utilizata in cladiri la este irosita din cauza sistemelor ineficiente de management al cladirilor. Solutiile noastre de automatizare a cladirilor integreaza echipamentele cladirii intr-o structura de automatizare, avand ca scop final economie la costuri si utilizarea eficienta a energiei.

save-energy-spacer

Contactati-ne la numarul de telefon 0726 001 350 sau folosind formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre costurile si beneficiile sistemelor de management si automatizare cladiri.