Ultima actualizare: August 2018

Informatii generale

SC PostModern SRL cu sediul Strada 31 August 1989 91, Chisinau 2001, Moldova, reprezentata online prin intermediul site-ului web ecocasainteligenta.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor legii GDPR compania SC PostModern SRL se angajeaza sa protejeze si sa nu instraineze catre terti datele Dvs personale prezente pe site-ul/serverul nostru. Siguranta si confidentialitatea datelor Dvs cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru SC PostModern SRL.

GDPR
Conform regulamentul 2016/679/UE privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopuri precis mentionate datele Dvs personale pe care ni le oferiti atunci cand ne contactati.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs vor fi folosite de catre SC PostModern SRL strict pentru comunicare.

Contact via email
Daca ati ales sa ne contactati direct pe adresa noastra de mail contact@ecocasainteligenta.ro, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde la mesaj. In urma mesajului trimis de Dvs serverul va stoca in mod automat adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesajul respectiv. Aceste date le vom folosi doar pentru a comunica cu Dvs. Nu impartasim cu alti terti datele Dvs personale si puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro.

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
In urma folosirii formularului de contact sau comanda produse/servicii prezent pe ecocasainteligenta.ro va sunt colectate urmatoarele date: nume si prenume, adresa, telefon si adresa de mail. Aceste sunt stocate in mod automat pe serverul nostru, le vom folosi strict pentru a comunica cu Dvs. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro.

Contact telefonic
Daca ati ales sa ne contactati telefonic, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde sau contacta telefonic ori de cate ori va fi necesar. Numarul Dvs de telefon nu va ramane stocat la noi decat daca veti deveni client si il vom folosi doar pentru a comunica. Nu vom oferi altor terti numarul Dvs de telefon in scopul de marketing. Puteti solicita stergerea numarului de telefon printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro.

Formularul de comentarii pe blog
Nu acceptam comentarii pe paginile sau in articolele noastre.

Newsletter
Momentan SC PostModern SRL nu foloseste un serviciu de abonare si informare de tip newsletter pe ecocasainteligenta.ro

Analiza si statistici trafic
Ecocasainteligenta.ro pentru a analiza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si pentru a obtine date statistice cu scopul imbunatatirii performantelor foloseste serviciul Google Analytics. Din motive strict analitice, colectarea datelelor Dvs cum ar fi durata si ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit si adresa IP se va face in mod automat. Responsabilitatea colectarii datelor de analiza si statistici trafic revenind direct Google Inc.

Retelele sociale
Daca ne contactati prin intermediul unei retele sociale va vom raspunde insa nu vom salva datele Dvs de contact decat daca deveniti clientul nostru, responsabilitatea colectarii datelor ramane la reteaua sociala in cauza. Daca doriti stergerea unei conversatii, puteti solicita acest lucru printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro, specificand retea de socializare in care ne-ati contactat.

Durata pentru care va prelucram datele
Datele Dvs raman stocate la noi pe server si le vom folosi doar pentru a comunica. Nu oferim altor terti datele Dvs personale. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@ecocasainteligenta.ro.

Pentru mai multe informatii sau solutionarea de litigii va rugam sa ne contactati pe adresa contact@ecocasainteligenta.ro sau folosind formularul de contact.