Sisteme si panouri solare

Proiectam si asiguram montaj pentru panouri solare. Fiecare proiect este conceput in mod individual tinand cont de natura spatiilor, parametrii echipamentului conectat, numarul de consumatori, localizarea panourilor si alti factori influienti. Centralele solare sunt proiectate pentru a reduce semnificativ costul fiecarui kilowatt consumat.

Pentru a stabili detaliile unui proiect si pentru a verifica eficienta acestuia este necesar sa organizam un audit care ne va permite sa aflam daca exista probleme tehnice la fata locului.

Montarea

Echipa noastra de tehnicieni se va ocupa de toti pasii si toate detaliile tehnice necesare in vederea montarii panourilor solare in deplina conformitate cu standardele tehnice si documentatia de proiectare.

Mentenanta

Sistemul bateriilor solare necesita curatire periodica si trebuie sa fie realizata la nivel profesional de catre o echipa cu experienta. Pentru o buna functionare echipamentul instalat necesita inspectie tehnica periodica.

Panourile solare va ajuta sa economisiti bani deoarece reduc costurile facturilor iar amortizarea investitiei se va face intre 1 si 5 ani.

panouri solare
eco
Sisteme si panouri solare
Sisteme si panouri solare
Sisteme si panouri solare
Sisteme si panouri solare
save-energy-spacer

Contactati-ne la numarul de telefon 0726 001 350 sau folosind formularul de contact pentru a afla mai multe despre costuri si beneficiile panourilor solare.