Inginerie profesionala

Compania Cladiri Inteligente si-a inceput activitatea in domeniul ingineriei inca din anul 2005 , in prezent este lider pe piata din Republica Moldova si de curand a deschis mai multe puncte de lucru si in Romania.

Specialistii si inginerii companiei dezvolta si implementeaza proiecte din domeniul aprovizionarii cu apa, incalzire, canalizare, ventilatie si alimentare cu energie electrica. Toate proiectele sunt create in scopul cresterii nivelului Dvs de confort, cresterii eficientei si optimizarii costurilor.

Sisteme de management pentru cladiri

Realizam proiecte din managementul automatizat al cladirilor de tip Casa Inteligenta, sistemele de management energetic, produse de control al cladirilor inteligente si sisteme care ajuta la gestionarea inteligenta a energiei pentru orice cladire.

Proiecte

Proiectam si realizam in continuare proiecte cu succes la nivel international, care contribuie direct la cresterea nivelului de trai, a confortului si la dezvoltarea durabilă a societatii. Realizam totul in acord cu normele de calitate, protectie a muncii si normelor de calitate conform standartelor europene.

Pentru mai multe detalii sau cotatii de pret contactati-ne la numarul de telefon 0726 001 350 sau folosind formularul de contact.

casa inteligenta
case inteligente
save-energy-spacer