Alimentarea cu apa si canalizare

Sistemul de canalizare interna reprezinta receptia si scurgerea apei uzate in cel mai apropiat canal al retelei externe. Canalizarea interna poate fi de uz gospodaresc sau industrial. Atat sistemul de canalizare cat si instalarea sistemelor de alimentare cu apa se realizeaza de obicei in faza de constructie a cladirii.

Sistemul de canalizare externa este format din puturi de canalizare, tevi, dispozitive de drenaj si alte accesorii situate in afara cladirilor. Sarcina principala a unui sistem de canalizare externa este deversarea apelor din canalizarea interna catre instalatiile de tratare.

Proiectarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare include schema de conectare, dimensiuni, materialele recomandate, precum si alte informatii utile care vor asigura buna functionare.

Instalarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare se va realiza in conformitate cu proiectul aprobat.

alimentare apa
canalizare

Realizam instalarea proiecte pentru sisteme de aprovizionare cu apa si canalizare pentru orice tip de cladire, incepand cu case pana la cladiri industriale de dimensiuni mari.

save-energy-spacer

Contactati-ne la numarul de telefon 0726 001 350 sau folosind formularul de contact pentru a afla mai multe detalii despre costuri si beneficiile sistemelor de alimentare cu apa si canalizare.